Happy socks

Owen Smith: de zakelijke happy socks

Iedereen kent de vrolijke sokken van Happy Socks. De oprichters van Owen Smith hadden er altijd al lol in om qua kleding niet volledig op te gaan in de massa en af en toe, bijvoorbeeld aan de onderhandel-tafel, een beetje te 'provoceren' door middel van kleurdetails. Er waren weliswaar diverse aanbieders van kleurrijke sokken voor de geklede man, maar meestal zijn deze sokken voorzien van drukke (en vaak kinderlijke) prints, wat in zakelijke context weer niet ideaal is. Het idee voor Owen Smith was geboren...

 

We gaan echter een stapje verder! Als twist op de traditionele ‘sokkenregels’ (stem de kleur van je sokken af op de kleur van je schoenen, of de modernere variant: op de kleur van je broek) biedt Owen Smith schoenveters en sokken die matchen. Oftewel; Owen Smith; socks & shoelaces that fít!